Wij zijn er voor u

Open van dinsdag tot en met zaterdag.

Zondag, maandag en donderdagavond gesloten

Subtiel geopend van 12h00 tot 16h00 en van 19h00 tot 23h00

laatste bestelling om 13h15 en 20h30

 

Wij serveren een frisse marktkeuken die snuffelt naar zee en polders met een régionale toets die nooit ver weg is. 

De savoir faire opgebouwd in de vele jaren van Le Fox is hier steeds terug te vinden zij het in een versimpelde hedendaagse versie.

Ook een knipoog naar sharing is bij Subtiel mogelijk.

 

Lunch

                Geniet van onze keuze lunch ( enkel de middag)

                          Voorgerecht/  Hoofdgerecht/ Dessert 

                                                       65,00p/p
 


 Huisgebakken brood is aangeboden

Alle gerechten zijn huisgemaakt met de beste producten

Er kunnen gerechten bereid worden met een veggy toets. vraag het bij uw bestelling

Als er een levensbedreigende allergieën of intoleranties zijn, laat het ons weten bij uw reservatie.

Sommige  gerechten kunnen in een eigen menuvorm 

                                        besteld worden “ to share” ( per tafel)

 

Enjoy our Subtiel organic style

Onze kaart 

Bites / tapas

Kroketje van de bomma met grijze garnaal in eigen jus (ps) €7,00

Toast kannibaal van geplette langoustine en Oscietra kaviaar €30,00

Utah beach oester natuur of appel/kiwi (ps) €6,00

Bruscetta van gerookte paling op Meridionale wijze €8.00
 

Voorgerechten


Huisgemaakte terrine van ganzenlever, kompot van stoofappel €35,00

Salade van verse coquilles uit Dieppe , asperges op Vlaamse wijze €35,00

Langoustine, morilles en witte asperges in kalfsjus €40,00

Fijn gesneden bio zalm, zacht gemarineerd met citroen en kruiden €30,00

Zeebaars zacht gegaard in subtiele kruiden marinade ”Stephane Buyens” €30,00

Tompouce van gerookte Oosterschelde paling, bintjes en Oscietra kaviaar € 65,00

Hoofdgerechten


Poellée van langoustine “ pasta y basta” €40,00

Gepocheerde filets van tong met witte asperges en Champagne saus €45,00

Zeebaars à la plancha, rabarber, tomaat en basilicum €40,00

Mooie wilde tarbot op de grill, choron saus €55,00

Filet pure Holstein rund met groene peper ‘Mama Denise’ , verse friet  €40,00

Supreme van poularde uit Licques “Archiduc” , verse friet€35,00

Filet van lente lam op de grill “printanière” , nieuwe patat€40,00

Tarbot in korstgebak ‘signature by Le Fox’beurre Nantais (2 cts) €120,00

Verse handgesneden frietjes in supplement €4,00

Veggie gerecht , vraag onze andere mogelijkheden

Alle gerechten zijn huisgemaakt met de beste producten

Gezien de complexe composities kunnen wij niet alle allergenen aanvaarden

Bespreek dit bij uw bestelling , zodat wij u kunnen helpen

Sharing is caring